Gott?

Undrar varför man säger: att läsa en god bok!

Vaddå god, smakar man på bladen, eller? Man kan väl säga en bra bok, underhållande, roande, intressant, lärorik, spännande, vad som helst  som beskriver en bok, men god…det vete tusan.

Etiketter: , , , ,

12 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-20 11:10)
  Åkes favvo varje dag, synd bara att det inte finns i flera kulörer, svart, orange, vit, you name it, då skulle han förmodligen äga, minst en av varje, åtminstone för att blidga mig, jag tycker inte det passar med en silverblaffa mitt på något har färgen orange, till exempel. Ha det gott!

 2. Theresé Hällsten

  Säger som Mamma Mu; Allt går med lite tejp! (Något mamma fick erfara när man var yngre… Hon var nog nästan på väg att stämma författaren så mycket tejp som gick åt.) *funderar vidare på kassettbandet där Mamma Mu ska hjälpa Kråkan, som blivit nästan överkörd av en bil, att få tillbaka sina fjädrar på rätt plats. Hon skuttar iväg med sin bjällra runt halsen och kommer tillbaka med en rulle tejp. Kråkan var sen lika imponerad som min mamma brukade vara* =D

 3. Lisbet Olofsson

  men du……kom just på……
  Har silvertejpen tagit kommandot över ELTEJPEN?
  Fast den är så jäkla seeeeeeeeeeeeeg och finns kanske bara i en bredd.
  Fasiken – dina inlägg är livsfarliga man måste ju börja tänka…*s*..

  Ha en kall och bra dag

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-20 11:57)
  Hahaha, fast jag tycker det är kul att få klura lite. Ja, eltejpen är seg och inte så lätt att klippa rakt av heller, hm, fast jag fattar ändå inte varför det ska vara så svårt att tillverka silvertejpen i andra färger också, eller är det så enkelt att dom inte tänkt att det ska vara annat än temporära lagningar 🙂

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-02-20 11:42)
  Jojo, det där lär man ju inte glömma i första taget. Men du, by the way, använder du inte din fina börs du fick, gjord enbart av silvertejp, och vad kan anledningen till denna present ha varit, kanske att jag vet att du diggar tejp, precis som din käre far.

 6. lena frank

  Tova vet vad en god bok är , hon tog nämligen några rejäla tuggor av ”Bokhandlaren i Kabul” , som jag lånat av Gunilla. Tydligen smakade den gott men jag har inte fått någon bra recension av boken… Jag köpte naturligtvis ett nytt exemplar av boken till Gunilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.