En humla

Hittade en dikt, skriven av Niccolina för en massa år sedan och kände att jag ville dela med mig av den. Här kommer den, helt oredigerad:

Humlor är sötare en (fel)

Humlor är sötare än FELL

Humlor är sö

Humlor är sötare än en vacker bloma som man ser under ett fluffigt moln som var lika gulligt som en gullig katt i ett köks fönster som tittar ut. Katten tittar så gulligt på mig sen hör jag ett plask nedan för mig det var en stor fisk det var nästan magiskt sen tittade jag mot katten igen katten slickade sig runt munnen katten ver kar också sett den stora fisken katten blev nog hungrig.

När jag läste den för Niccolina så tyckte hon att det var en överambitiös beskrivning av en humla och att meningarna var liiite långa. Men jag tycker den lät bra…för att vara skrivet av en femåring.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-22 15:59)
    Alla åldrar har nog sin charm. När dom är som minst så är dom bara gullig att se på, sen kommer första ordet och man är helt salig, sen första stegen, ja allt, det bara ramlar på. Det man kan ångra är att man inte sparat på mer, men å andra sidan, man ska ju ha plats för annat också. Tur att det finns digital kameror idag, man kan ta hur många kort som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.