Facebook återigen

Nu har jag inaktiverat mitt konto, det betyder att ingen kan hitta mig där, men det innebär inte att det försvinner. Nädå, jag kan när som helst logga in där igen, stod det så tydligt då jag klickat på knappen.

Varför kan dom inte ändra så att kontot automatiskt försvinner om man inte loggar in inom ett halvår, och vill man fortfarande vara kvar så kan man förtydliga detta genom ett annat alternativ?

Jag vet att ägarna till Facebook har rätt att använda allt material du lägger ut där så det kan ju vara av den anledningen dom inte vill att kontot ska försvinna, men från mig och mitt kontot där så hittar dom förmodligen inget av intresse då jag inte lagt ut annat än min profilbild och den skäms jag inte över. Tji fick dom!

Etiketter: , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Då ska jag inte adda dig på Fejjan – vet det är ett otyg. Så hur gick det. Fick de tag på glasen som dottern hade emd sig men som hade gått sönder?

  Skulle skriva en till kommentar om något här nedan också men det försvann så fort jag TÄNKTE..wow.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-02 09:00)
  Glasen är fortfarande osedda, dom kommer hem först ikväll om Gud vill och grejen håller, så förhoppningsvis har jag ett sexpack imorgon.

  Haha, jag har vanligtvis ett bra minne men ibland kan man fundera, jag kan sitta i stolen och tvärt tänka, jamen det där ska jag skriva om, ställer mig upp och *poff* så hade tanken försvunnit. Man blir lika förvånad varje gång 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-03-02 09:32)
  Men det finns alltså inget sånt, steg för steg nu? Jag hittade inget annat än inaktivera, och jag kunde inte annat än sitta och plocka bort varje sak som talat om vad jag har gjort. Hm…och det gick absolut inte att ta bort mailadressen. Jaja, som jag har fattat det så är jag i alla fall osynlig för andra och om jag inte loggar in igen så fortsätter jag att vara det. Men det är ändå lite irriterande. Ha det gott!

 4. Jan A

  Såg nu att metroartiklen var skriven 2008, det har runnit mycket vatten under broarna efter det…Jag oxo hittade bara inaktivera..Jag sökte på ditt namn, du finns inte 🙂

 5. Linnéa Olsén

  Jag tror att jag är beroende av FB.
  Jag skulle nog behöva en FB-avgiftning, kanske till o med avsluta mitt konto ett tag? Ta en paus?
  Men, jag gör så mycket på FB, bokar möten, håller mig informerad om vad som händer på litteraturfronten. Ja, allt möjligt!

 6. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Linnéa Olsén (2010-03-02 14:10)
  Jag tror också att Facebook är bra om man håller sidan igång, men är man bara inne någon gång till och från, så blir det ganska intet sägandes. Som för min del, jag känner inte att jag ids engagera mig så därför vill jag lägga ner. Ha det gott!

 7. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-03-03 09:42)
  Hahhaa, seriöst. Ja skulle jag bli sån kändis fick dom väl ta det som finns, tyvärr är det ju bara en bild så det var inte mycket att hänga i granen. Synd för dom, hehehe…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten