Katt i skokartong

Niccolinas mormor och morfar kom förbi i måndags och lämnade en present till henne. Förutom pengar var det två böcker som var nedpackade i en skokartong. Den lade Enya genast beslag på men ni kan ju tänka er hur det såg ut då en katt på 6 kilo skulle klämma ner sig i den.

Ser ut som om hon skriker men jag lyckades fånga henne mitt i en gäsp. Niccolina lyfte upp kartongen med innehåll på skateboarden och gav henne en åktur i teverummet och passade på att fota henne på brädan.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Björn (2010-03-17 16:07)
    Faktum är att hon faktiskt verkar gilla det som har hjul under sig. Vi har ju två katter och förut stod det en dockvagn i teverummet som dom älsakde att åka i, en däruppe och den andra där nere. Men visst, skateboarden är väl lite coolare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.