Middag på Lundalogén

Blev uppringd igår av Lena på ”lundalogén”, som undrade om jag hade middags planerna klara eller om vi ville komma dit på middag. Och inte är man så dum att man tackar nej till god mat en lördagskväll med gott sällskap 🙂

Innan middagen serverades så satt vi och små pratade litegrann och kom in på ämnet tältning. Jag och Åke har inte många timmar i ett tält men vi har provat på det. En gång skulle ett par kompisar till oss iväg och tälta någonstans upp mot vindeln hållet. Vi kom då på den smarta idén att vi skulle ta vårat tält och leta rätt på dom. Theresé som inte var så gammal då var jättesugen på det och vi packade ner lite småsaker och åkte iväg, helt övertygade om att vi skulle hitta igen dom.
 
Nu gick det inte som vi planerat, dom var inte där vi hade trott och inte blev det bättre av att vi inte hittade någon plats som vi tyckte dög. Myggen blev ettriga och ingenting kändes roligt längre så vi åkte hem, till Theresé stora förtret. Hon ville ju tälta. Och nu kan ni ju gissa vad vi då gjorde…Vi slog upp tältet i hennes rum så hon fick sin natt i tält även om det blev inomhus. Man får ju inte vara dum 🙂
 
Efter en god middag med efterrätt så bar Brälla upp skivspelaren från källaren, då skulle det poppas.
Han hade köpt 500 singlar så det fanns en hel del att välja mellan. Vad sägs om denna låt?
Stefan Ruden med Jag har byggt en rymdraket. Låten inleds med textraden: Jag har byggt en rymdraket och doa kören sjunger med ljus stämma: Har du det? Har du det? På slutet av skivan, då han sjunger samma sak så svarar doa kören med : Ja vi vet, ja vi vet. Skivan fick inga höga betyg men den var onekligen lite annorlunda.
Här letas det efter favoriter.
 
Vilken låt skulle ni säga, är eran favorit rakt igenom? Och nu ska ni tänka på en låt som ni skulle måsta lyssna på varje dag i en månads tid. Då måste man verkligen tänka efter. Oftast lyssnar man på musik efter sin egen sinnesstämning eller om det är speciella minnen man vill väcka. Själv skulle jag i det fallet välja låten I hear you knocking med Dave Edmunds, den kan jag lyssna på om och om igen. Och med dom orden avslutar jag morgonens bloggande och önskar er en fin dag.
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten