Lurad

Jag blev inte lurad igår, jag provade inte heller att lura någon annan. Kommer däremot ihåg ett april skämt som farsan berättade om.

Bör ha varit någon gång på 70 talet, jag tycks minnas att det var under en Aktuellt sändning och nyhetsuppläsaren blev gråare och gråare och började luta mer och mer. Farsan var fram till teven och skulle prova att justera bilden men det blev bara värre.

Till sist förstod man att det var ett skämt, han blev äldre och rynkigare ju längre sändningen pågick. Undrar just hur det såg ut, så mycket special effekter tycker man ju inte att dom hade då, och hur bra kunde det inte ha blivit idag, om dom gjort samma sak, men å andra sidan, man kanske hellre skulle ha synat bluffen tidigare eftersom man idag vet hur mycket man faktiskt kan göra.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.