Hm???

Tog en bild på gång och cykelvägen förbi vårdcentralen.

Jo Janne råkade komma med på bilden men det får han bjuda på. Vad vi undrar över är hur man tänkt då man gjort denna sväng, mitt i alltihop. Var asfalteraren onykter, är det för att man inte ska somna där man går eller cyklar eller kände man bara för att göra någon nytt? En helt omotiverad kurva mitt på en raksträcka, hm???

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. erika

  Hej Maria..
  Önskar dig en fortsatt fin påsk men tycker att många av dina inlägg har blivit så negativa..är det nåt du själv tänkt på..?..
  Mvh

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till erika (2010-04-04 12:39)
  Hej Erika!
  Klart, du kan ju inte se när jag skriver, men jag kan ju tala om det för dig här. Det mesta som jag skriver om gör jag med glimten i ögat. Sen tycker jag ändå att man ska ifrågasätta vissa saker, om du aldrig frågar får du aldrig några svar heller. Ibland älskar jag dessutom att dela ut kängor till folk…men bara ibland. Ha en fortsatt trevlig påsk, du med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.