Osynkat, nå hemskt!

Är det ingen fler än vi som har problem med att se på tv 4? När dom pratar så rör sig munnarna innan ljudet och det ser ut som om man tittade på en dubbad film.

Likadant är det med textningen på samma kanal, det funkar absolut inte. Det saknas inte bara bokstäver i textraden utan ibland är det bara krumelurer där. Så har det varit i evigheter nu. Jag undrar egentligen varför det ska vara så retfullt, varför fastnar man på såna saker, nu kan man inte annat än stirra på munnarna för att se hur knäppt det ser ut. Man hör inte längre på vad dom pratar om utan koncentrerar sig bara på detta fel. Sjukt, irriterande!

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-04 10:16)
    Har noterat det mest under nyhetsmorgon, men textningen har varit out of order i säkert över ett halvår. Hm, kanske skulle ha tagit den där äggtoddyn till frukosten 🙂

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2010-04-04 12:03)
    Satt nyss på bänken, ute på gården, du vet. Och där var vi tydligen inte ensammen om detta. Kanske är fler som borde prova på att justera tv:n, med andra ord. Jag ska kolla sen, om jag ens vet hur jag ska göra. Kan bli spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.