Dränka sina sorger

Har tänkt en del på vad Erica skrev, att jag höll på vara så negativ, hm…

Vi spelade bingolotto ikväll, för första gången på ett halvår…minst. Jag hade dessutom en dubbellott för allra första gången i mitt liv. Jag saknade nummer 69 och det blev 62. Hade 69:n gått in så hade vi haft 308 000:- ,kontant.

Hur ska man skriva något positivt om detta? *klurar*

Ja, vi slapp ju bekymra oss över om vad vi skulle ha gjort av dom pengarna, vi behöver inte spela bingolotto någon fler gång, vi dränkte våra sorger hos några givmilda grannar. Du har rätt, Erica, jag ska bli mer positiv igen 🙂

Seee yaaa!!!

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. Elmar Friesli

  Maria glädja dig åt dina medmänniskor och du får det hundrafaldig tillbaka i alla former!

 2. Helena Nilsson Springare

  OOOoohh.. shit vad nära!! Ojoj.. nästan så att man blev sugen på att börja spela 😀 Men jag håller väl mig till mina stående lottorader och hoppas att det slår in någon rad innan jag blir hundra år *skrattar*

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-05 08:35)
  Och vet du vad, jag saknade 69, och första numret i andra spelet blev just 69. Vad irriterande och frustrerande men jag hade knappast trott något annat heller 🙂

 4. erika

  nu lyckades du riktigt bra..;)
  men nog skulle jag ha blivit lite sne om man var så nära att vinna..
  ha en fin dag..:)

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Elmar Friesli (2010-04-05 04:26)
  Jag kan bara hålla med, och det är precis det jag gör. Men fortfarande tycker jag att man ska vara ifrågasättande också, inte bara le och hålla med. Ha det gott!

 6. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till erika (2010-04-05 09:06)
  Ja, retfullt är det men du, jag låter aldrig såna saker förstöra min dag, det är jag för smart för, inte mycket annat heller, för den delen. Varför ödsla energi på sånt man ändå inte kan förändra. Därför är detta ett perfekt forum också, att skriva av sig på och sen gå vidare. Önskar dig en toppendag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.