Högkostnadsskydd

Tänkte på det här med Kronans droghandel/apoteket, och att man får dra sitt coopmedmera kort då man handlar där.

Tänk vilken succe det skulle bli om dom även gjorde tvärtom. Man fick handla på Coop med högkostnadsskydd. När man kommit upp i en summa av 3000:- så får man 50% rabatt resten av året, YESSS! Då skulle jag handla där hela tiden.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Jag tar gärna ett högkostnadsskydd på Kvantum på Kronoparken där jag vanligen handlar min blodpudding. Den regering som tar det här beslutet vinner nog valet! Lite åt det hållet har jag faktiskt, ett grönt kort som ger all bastandvård för 100 kr och räcker i två år. Alla är avundsjuka på det!Kul att träffas, en annan bloggare hade en ide om en bloggträff, vi får se vad det blir…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Ingemar Wahlström (2010-04-07 09:33)
  Visst, om jag fick välja så blev det nog Kvantum för oss med, en bra affär, men inte skulle jag tacka nej till Coop heller, om det var vad dom skulle erbjuda, men jag betvivlar starkt att det går igenom 🙂
  Det skulle vara kul att faktiskt träffas en massa bloggare, över en kaffe eller så. Ps. jag är nog lite avis på ditt bastandvårdkort också ds.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-04-07 19:09)
  Hahaha, fast jag kan ju gissa vilket jobb man skulle få lägga ner för att ens få komma till tals i frågan, jag åkte nog ut med huvudet före 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.