Huvva, vilket jobb

Idag blir det en promenad i ensamhet. Kerstin och Janne ska åka till Innansjön och hälsa på ett par som bott här på gården för några år sedan, som förövrigt läser min blogg så: Hej hej på er, däruppe i Burträské!

Sen blir det träning och efter det så ska jag väl fortsätta mitt strävsamma arbete med att rensa i Niccos rum…puhhh, och fy för den lede. Hon vill inte ha kvar någonting och lämnar över det till mig att rensa och kasta. Vet ni hur svårt det är att få iväg saker som man vet vad det kostade, det är inget fel på dom och jag tror dessutom att hon kan komma att ångra sig en vacker dag. Men, nu ryker grejerna.
 
Så här såg det ut innan och jag ska ta en bild på hur det kommer att se ut då jag är klar.
Nu kastar jag inte allt, jag skänker dom vidare till grannar och andra som vill ha, det är ju bara bra om man vet att någon annan vill ha och använda sig av sakerna istället för att slänga dom åt räven.
 
Hittade även detta häfte med denna bild i.
Jodu Theresé, till och med Nicco såg att det var du, däremot var din pappa lite tveksam och undrade om det kunde stämma, men sedan förstod jag varför, han trodde att det var ett nytryckt häfte och han undrade väl varför man satt in en gammal bild där.
 
Ikväll är det återigen café kväll i lokalen och nu är det Birgitta som håller i fikat, så det är bara att skrapa ihop en näve småpengar och bege sig dit för att träffa grannarna och ta sig en kopp kaffe. Kan ju vara skönt att slippa koka en pava själv, någon gång.
 
Vi fick inte tag i någon startmotor i måndags, han hade ingen hemma men igår så fick vi åka ut på Teg och hämta hem den, så nu till helgen kan det börja hända saker. Jag började säga, imorse att nu är det ju bara tre månader kvar till Kubbe, men när jag tänkte efter på vad jag sa så insåg jag att det faktiskt bara är två månader kvar och det är inte mycket. Bussen ska ju också tas fram och vad vi bör fixa till den är minst två nya däck. Vi vill inte vakna upp på någon tävling och stå på fälgen. Kan ju också vara affär att köpa ett reservdäck till den, problemet är förvaringen av det, med Camaron därbak så är det inte mycket till övers. Något att klura vidare på.
 
Hoppas ni får en bra dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Jotack du, jag vet nog att jag råkade fastna på bild en gång… Länge sen nu… 2001/2002 kanske… Emma hittade häftet, som man fick i skolan, och då hade jag ju flyttat hit… Fick bara höra talas om att jag var med, men såg den aldrig… förrän nu… Inte mycket att skryta med… *harkel*

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-04-08 08:08)
  Äsch, vaddå, klart man kan skryta. 2002/2003 står det på häftet, att Emma skulle ha haft det förklarar varför hennes namn står på baksidan.
  By the way, ska du ha deklarationen från skatteetaten? Du trenger ikke levere selvangivelsen hvis du har kontrollert opplysningene og de er korrekte. Inget är förtryckt och det står bara 0.

 3. Theresé Hällsten

  Sören på jobbet såg bilden, och han fattade inte att det var jag… Tyckte att jag var konstigt som stod i mål…
  2002 flyttade jag ju till Uppsala, så bilden borde vara tagen 2001 eller 2002…
  Och nej, jag behöver inte deklarationen från Norge… Har ju inte arbetat där på ett tag…

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-04-08 09:29)
  Målvakterna är ju snudd på (notera ordet snudd) viktigaste spelaren i ett lag, så det borde han väl fatta att i ett lagspel så är det du i buren 🙂

 5. Eva-marie

  Vad kul…min grabb Timmy har också varit målvakt.så vi har stått o frysit i många ishallar…

 6. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Eva-marie (2010-04-08 09:43)
  Nicco var bara några få år då vi var på första matcherna men hon var mest intresserad av ismaskinen, vilket hon har fått höra i flera år nu, till hennes förtret 🙂

 7. Helena Nilsson Springare

  ojoj.. med jämna mellanrum får jag plöja runt i Fssons rum också.. tjejer i en viss ålder är otroliga prylsamlare *skrattar* De lyckas bära hem massor me saker utan att det märks också haha…

 8. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-08 09:54)
  Och lägg märke till att detta bara är ett hörn i hennes rum, dessutom är alla lådor proppfulla, förutom den öppnade lådan för den höll jag på att tömma, just då.
  Hon har fått ärva saker från sin storasyrra och sin moster, och dom hade prylar, dom med *suck*. Men jag förstår att hon håller på att ledsna på alla saker, det finns gänser för allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.