Jag drog smygen

Haha, jag fick min deklaration igår och lade fingret över bokstäverna och sifforna.

Flyttade först, sakta sakta, fingret från bokstäverna och kunde läsa att jag skulle få igen. Nice!!!

Fortsatte sedan till siffrorna som började med en 1:a. Ok, tänkte jag, det bli nån tusenlapp iaf. bättre än ingenting. Andra siffran var en 2:a, följt av en 1:a, sedan en 3:a och då trodde jag att det var slut på siffror men se, vilken glädje, det var en till siffra, en 4:a och med andra ord så får jag tillbaka 12 134 svenska enkronor som jag har lånat ut till staten under ett år. YEEESSS!!!

Nu kunde vi ju ha haft en tusenlapp mer i månaden under året som gått om rätt skatt hade varit dragen. Men jag vet, av erfarenhet, att då hade vi inte sett röken av dom pengarna. Så jag föredrar nog att dom fortsätter ta den skatt dom tagit och att man får känna det som en lotterivinst då man får sin deklaration.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-09 09:06)
  Och tänk, egentligen behövde man aldrig oroa sig om man satsade lite tid på att lära sig hur man räknar ut allting, men jag ids inte så jag får väl skylla mig själv, antar jag. Men det är roligt med lite spänning också 🙂

 2. Theresé Hällsten

  Orättvist…! Jag som alltid har fått tillbaka fler tusen, och Anders som fått betala… Nu skulle han få tillbaka en hög, och jag bara 25:-… Vilket säkerligen kommer bli att jag ska(!) betala i slutänden eftersom Skatteverket själva inte verkar veta hur man räknar ut detta… *suck*

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-04-09 10:42)
  Men 25:- är fortfarande plus 🙂
  Och jag inte bara tror, jag VET, att du tjänar bra nog mycket mer an jag så du klarar dig säkert,även fast det alltid kommer att vara roligare med MYCKET pengar tillbaka än en liten slant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.