Oklädda människor

Per Oscarsson strippade i tv 1966 och folk förfasade sig över denna händelse. Tv blev nerringd av upprörda människor.

Tänk om vi alla som äger en fjärrkontroll skulle byta kanal varje gång det anspelas på sex, visas bröst och nakna/halvnakna människor i tv. Då skulle förmodligen batterierna ta slut efter en kväll, alternativt så skulle fjärrkontrollen brinna upp. Vilken skillnad det har blivit, då 1966 mot för nu, 2010.
Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-16 09:58)
    Jag är också smått less, och man brukar ju säga att det är precis det här vi vill ha. Men har dom verkligen frågat…alla? Är det större delen av befolkningen som finner något av intresse av denna typen av film/serier/debatter/reklam etc, eller beror det helt enkelt på att ingen opponerar sig längre? Man ids inte. Men du, jag ska skriva något positivt, det kan i alla fall inte bli så mycket mer naket än det redan är 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.