Samling i skåpet

En del av vår skallsamling har nu fått tagit plats i bokhyllan, maskerna är ett annat samlande av mig…huvva, att man ska ge sig till att samla på saker, vilket påhitt. Jag samlade dessutom på nyckelringar ett tag och nu, i all städning så har vi hittat säkert 50 nyckelringar till men jag vet inte vart jag ska ha dom.

Den här jeanstavlan gjorde jag till Nicco för flera år sedan, ni vet, av gamla jeans som gått sönder eller som var totalt hopplösa, dom klippte jag ut detaljer ifrån och limmade fast på en träskiva, men nu vill hon inte ha den längre så den åker nog i soporna, eller så hänger jag upp den i bussen, på toan, så kan man ha kammar och sånt i fickorna.

 

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Nu ljuger du allt…! Jeanskollaget gjorde du till mig när jag bodde hemma och behövde ett bord. Jag hade den stora elefanten under skivan, men jeansutstyrseln var nog en miss då det var svårt att ställa dit, typ ett glas…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-04-19 20:21)
    OK, då ljög jag väl allt då, det kanske låter bättre än om jag säger att det kommer jag faktiskt inte ihåg 🙂
    Men kanske…nu då du skriver det, att jag minns en glimt av det. Jag har ju nämligen gjort såna till Anja och Andrea också, och det var ju inte så längesedan, så det finns i alla fall en anledninng till varför jag blandat ihop det.

  3. Helena Nilsson Springare

    Åh vad jag gillar just den där samlingen… 😀 med döskallar såklart haha.. Man skulle haft ett stort hus och därmed plats för en och annan samling.. fast numera är det mest samlingar av, ehrm.. dammråttorna haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten