Googla på…

Apropå delar till bilen så kom jag på igår att det finns en kille i Skellefteå som även han kör dragracing i min klass och med en likadan bil som jag. Jag sa då till Åke att han kanske skulle prova att ringa till honom och höra om han vet av någon som har grejer.

Nu har han ett namn som det fanns några stycken av så jag testade att googla, och se, efter en halvtimmes letande så hittade jag en sida där hans mailadress fanns med. Ganska otroligt ändå, och hade detta varit före internets tid så hade vi nog antingen fått ringa alla med samma namn eller lägga ner projektet med att hitta honom. Vi hade nog knappast hittat någon info i ett uppslagverk 🙂

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-04-27 09:44)
    Hade en tanke om det men visste inte att du hade några kontaktuppgifter. Nu hittade jag ju det i alla fall, om han nu har kvar mailadressen, vill säga. Annars får du väl skicka hans telefonnummer. Mailar dig hans namn sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.