Solbränd/vit

Nicco tyckte att jag skulle knäppa ett kort på hennes och min arm, sen ville hon att jag skulle understryka att den högra armen är hennes och till sist lägga ut det på bloggen. Så då gör jag väl det.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Hälsa Nicco att hon är genomskådad, då det inte finns någon annan svensk, utan spraybränna i alla fall, som är naturligt, så där brun, innan sommarn ens har börjat…! Det är bara mamma som kan se ut som en som borde levt vid ekvatorn, i början på maj, speciellt i armvecken…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-05-08 22:49)
  Skulle ha kunnat vara så 🙂 eller inte…jag vet att jag fort får färg då solen börjar lysa, jag är ju född i början av Juni och första sommaren så låg jag i barnvagnen med fötterna utanför och morsan sa att jag till och med blev brun under fotsulorna. Jag började, med andra ord, grunda redan i tidig ålder 😀

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-05-09 08:41)
  Jadu, jag kan inte påstå att hon brukar tycka om att sitta ute i solen 🙂 hon lär nog inte få så mycket mer färg än hon har idag om hon inte börjar på dra upp ärmarna på tröjan förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.