Jojo

Då var man hemma igen, från ortopedtekniska. Jag hade tid där klockan 9,30. Jag åkte hemifrån 8,45. Betalade parkeringen fram till 10,30.

10,18, gick jag fram till luckan och frågade vad stackarn dom höll på med och att det höll på vara bråttom om jag skulle hinna, innan parkeringstiden skulle gå ut. Jag stod dessutom parkerad på andra sidan lasarettet (hur det nu kan komma sig, där som det är en såååå stor parkering).

Hon ringde på den aktuella läkaren som kom med andan i halsen och sa att han aldrig hört tutandet, nu råkade jag ju sitta där då han tog en patient som inte ens var anmäld, så det var bara en dum bortförklaring från hans sida. Nå, jag frågade honom innan vi gick in på rummet, om han var snabb, för du har bara tio minuter på dig sa jag, innan min parkeringstid går ut. Jo det hinner vi sa han och faktiskt, det gjorde vi. Jag hade en minut tillgodo då jag kom tillbaka till bilen.

Dessutom så var dom flesta som kom in där i ett betydligt större behov av hjälp, än jag (i alla fall så kändes det så då man såg vilka problem vissa hade med att gå) så, att jag nu fick vänta en längre stund på att få komma in, gör ingenting, nu är det ju färdigt, och det är jag glad över.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.