Urinplåt

Följande finns att köpa på en annons i tidningen Land, urinplåt. Ok, jag gissar nu men tror att det kanske är något man har i en ladugård, där djuren pinkar…kanske?

Och när jag läste detta ord, urinplåt, så kom jag att tänka på vad min första tanke var då jag jobbade på VärsåsVillan och en kund undrade om fågelband ingick. Ehhh, fågelband??? Det absolut första jag såg framför mig var typ, dom där kolibrierna som hummar på julaftonen, men insåg snabbt att så kan det inte vara. Nä, jag frågade bossen och han sa att det var ett band som sitter så att fåglarna inte ska bygga bo under taket. Givetvis, så skulle det ju vara *puh*.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.