Dagens bläää…

Visst är det lustigt att ingenting bara kan få vara som det är utan det ska saboteras så fort som bara möjligt.

Nu pratar jag om den nya skateparken. Vi snackade tvärt om den för några dagar sedan och att det är roligt att det byggs något som många har glädje av. Ja sa jag, men man kan ändå undra över om platsen för parken var så lämplig, hur länge kommer det att dröja innan det slängs in flaskor och diverse saker på banan. Jo, det fick jag höra, det var redan gjort. Det låg glas splitter därnere redan i torsdags. Såååå fuktansvärt dåligt, av dom som gjorde det, hoppas att ni använder er av det ni förhoppningsvis har mellan öronen, nästa gång ni blir sugna på att kasta sönder något.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.