Kee Marcello

Vi träffade på Kee Marcello, som bland annat varit gitarrist i Europe. Han compade Wolfman Jack under kulturnatta och Åke passade på att gå fram till honom och fråga om han kände igen honom. Vilket han gjorde.

Han har en gång i tiden bott här på västerslätt i samma hus där vi bor och hans familj hyrde stuga av samma par som sålde tomten till Åkes föräldrar, uppe i Kittelfjäll, så han hade varit där och hälsat på. Där ser man!

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2010-05-26 14:42)
    Ha, skulle också kunna spela lite på det där med hemsökningen. Talade om för Janne, Kerstin o Laila idag att när jag bjöd på kaffe sist, och skulle plocka ut kaffekopparna så hoppade ett vinglas ut och for rätt ner i diskhon, jag sa aldrig det när jag kom ut. Kanske för att det håller på vara så vanligt, man reagerar inte längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.