Nu så

Hade ju sagt att jag skulle visa vad jag fått av Theresé. Tavlan som föreställer Enya, är gjod av pärlor, så nog har hon suttit ett tag och knåpat med den. Än så länge så sitter den i tv rummet men så fort vår hall har blivit omgjord så ska den få en hedersplats där. Jättesnygg tavla!

Jackan jag fick gör sig ingen rättvisa då den är fotad när den hänger på en galge, men det var som svårt att fota sig själv, det får bli någon annan gång. Men jackan är snygg ändå, galge eller inte.

Slutligen ett kort på plantaget ute på gården, taget strax efter klockan sju på morgonen. Det dröjer nog inte så länge nu innan ringen därute kommer att vara full av blommor och färger.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Du får ta en bild när blomstergänget sitter där ute istället… Och skymtar man en el-cykel där nere?

  (Tycker att ni kan döpa gruppen till något med blommor eftersom det är vallmovägen och näckrosvägen)

  Har du förresten hållit tassarna borta från paketet?

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-05-27 12:10)
  Mm, men jag vet inte om dom är så pigga på att vara med på kort, hm…dom kanske kunde hålla en blomkruka framför ansiktena 🙂
  Hahaha, jag som tänkte att jag kanske skulle ha fotat paketet också, enbart för att bevisa att det fortfarande är oöppnat. Nä, jag ska hålla mig till söndagen, och ja, det är min elcykel som skymtar i hörnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.