Till alla er som missat…

Klockan nio öppnar insläppet till alla besökare, klockan 15,30 blir det prisutdelning.

Nu har vi till och med fixat en stol till Åke, som börjar på tycka att det känns i både rygg och ben, att stå och släppa in bilar under flera timmar. Eloise la belsag på stolen med en gång vi ställde upp den hemma men idag, om några timmar så kommer den att stå på dragonfältet med Åke, sittandes i den eller stående bredvid. Välkomna till en fullspäckad dag!

Och må alla vädergudar vara med oss!!!

Och må vädergudrana vara med oss!!!Nu är det dags att boka in sommarens höjdpunkt ! . Lördagen den 3:e Juli på Dragonfältet. Kl 09,00 öppnar portarna för alla besökare . Prisutdelning kl 15,30 . Priser till 10 outstanding cars. Liveband spelar på scenen vid finbilsparaden. Mat & fika finns att köpa på plats.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.