Snacka om ticks

Bägge våra  katter har för sig exakt samma sak då dom varit på kattlådan. Dom slår på luckan då dom ska ut därifrån och detta är inte bara en och två gånger, nä, dom kan hålla på i en halvminut, luckan fladdrar in och ut och ibland står den precis rätt ut i luften.

Förra kattlådan vi hade lyckades dom slå bort luckan på, varje gång dom var på väg ut, Åke fixade det hela med ståltråd…trodde han. 5 minuter senare låg luckan på golvet. Det blev att borra hål i luckan och sätta dit en genomgående järnpinne, då satt den kvar.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa…katter är finurliga, nu har vi två nya lådor, den ena har vi plockat bort luckan på, den gick sönder, och den andra fortsätter dom slå på som om det vore en päronboll 😀 Men den sitter kvar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.