Theresé foton

Kan inte låta bli att lägga ut två av korten som Theresé har på sin blogg, det är Sally i farten. På första bilden ska dom tydligen till  affären och det ser hon ju verkligen ut att digga:

Eller kan det vara så att Theresé har tänkt poppa lite i bilen, på väg till affären, AC/DC, kanske?

På andra bilden ser hon verkligen ut att ha något liggande på lur, hon tänker ut vad hon ska hitta på när ingen ser 🙂

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Blir svårt att digga AC/DC utan stereo i bilen… Om det ska spelas något får man ta med den uppdragbara elefanten som spelar ”Blinka lilla stjärna”… Bäst funkar det nog med ”Klappi, klappi små hand…” Men den är lite klurig i bilen(!). Allt som låter pipigt och högt funkar annars… Absolut roligast är när man imiterar katten. Det är hemligheten till att få henne att smila på så många bilder =)

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-08-26 08:59)
  Men du, hallå, har du inte kvar det där specialljudet i fläkten i bilen, den som lät som, *tji- paus-tjitji* in the summertime when the weather is fine you can…:-)

  Funkar lika bra (nästan) som en stereo

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-08-26 09:13)
  Ja, jag kan inte fatta att hon har ett sånt minspel och inte ens är 2 månader än, otroligt! Men det blir en hel del fina bilder, precis som du tar på eran Bastian, kul att ha kvar. Själv har vi inte så mycket från småbarnstiden, men det beror ju på vad det då kostade jämfört med idag, samt att man aldrig kunde se hur korten blev innan dom var framkallade.

 4. Theresé Hällsten

  Finns väl ganska mycket bilder ändå… Men de flesta är ju så suddiga… Jag vet inte hur många hundra jag tagit på Sally hittills, men kanske en av fem blir bra, som i både skarpa, och med lyckat motiv (Alltså ingen nysning, kräks, flaxande händer eller fötter) De är svårt, så alla barnfotografer har min respekt!
  8 veckor i tisdags ju, och har lagt på sig 470gram på tre veckor och vuxit 3cm. Om hon kunde knaka så skulle hon nog göra det jämt…

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-08-26 13:40)
  Ja just det ja, man räknar ju inte månader utan det ska vara veckor och dagar, annars blir hon ju 2 månader på lördag.

  Sen bör hon nog växa om hon ska bli lika lång som pappa Anders, fast det är inget hon behöver kännas sig tvungen till, han är väl nog så lång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.