Klockan 16.00 beslutade tävlingsledningen…

Klockan 16.00 beslutade tävlingsledningen att dagens race avblåses. Banan gick inte att få torr. Istället tidigarelägger dom förarmötet imorgon med 1 och en halvtimme så är det bara skapligt väder så hinner vi köra litegrann innan elimineringen.

3 kommentarer

 1. anika collen

  det är bara så att lagen om alltings stämmer
  va bra du skriver jag gillade annons-era
  kommer på ett jobb skriv till alla reklambyråer
  och be dem skicka ett mail till dig om de har problem och du skriver rim, reklamslogans m m med vid publisering tar du % på intäkter plus downpayment det är en ny yrkeskategori som jag härmed i sann ubbianda presenterar som en social innovation
  reklam-görare-erare Annika vb chef

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.