Satte personbästa idag, 13.86, tyvärr en…

Satte personbästa idag, 13.86, tyvärr en rödlykta men på en soloresa. Sedam blev det en storkrasch, en norrman i klassen ET Super PRO, voltadei banslutet, snurrade säkert en 4-5 gånger o bilen blev totalkvaddad. Lyckligtvis klarade han sig helskinnad. Sen har det regnat hela tiden. Om 50 minuter får vi klara besked om hur det blir,just nu ser det då inte speciellt ljust ut.

4 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Psst, i kvalet spelar soloresa ingen roll. Då bedöms man individuellt, och eftersom du rödlykta så hamna du på kvallistan, fast efter alla de med helt godkänd körning. Den som rödlykta minst kommer närmast toppen… I kval får du inte korsa mittlinjen, och måste ta dig över mållinjen för att det ska gillas. (Repan kan strykas om du inte hade kört snabbare än 15sek.) Kör inte vilse på vägen hem!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-08-29 17:53)
    Mjo, jag hade det på känn, nu blev det inga fler resor och det är ju inte kul, inte när man stått där och laddat. Men vi får se, det kanske dyker upp en test and tune i sepetmber.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.