Kul tvättmedel

Jag har varit och handlat på Coop, kommer hem och sätter mig för att registrera inköpen. Jag är nämligen med i en hushållspanel där man registrerar sina inköp varje månad…inte allt man köper men schampoo, tvättmedel och kläder.

När man gör detta får man poäng som sedan kan lösas in mot varor. Jag har fått en digitalkamera, men det var nog efter 1½-2 år.

Nå, så sitter jag här och kollar kvitto, hm, det står tvättmedel kulor. Meh, va f-n, vaddå tvättkulor, vad har jag nu köpt för tvättmedel, hinner jag tänka innan jag skymtar två småsmå prickar ovanför o:et. Haha, det var tvättmedel kulör, och inga jädrans kulor.

Så kan det gå när man inte har glasögonen på.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.