Har någon en praktik åt mig???

Nu ringde arbetsförmedlingen och erbjöd en praktikplats hos dom, 3 månader, heltid, enkelt arbete, administrativa uppgifter (som jag egentligen inte är intresserad av, men som jag behärskar, åtminstone till viss del) och som inte var så svåra, men…

Då var vi där igen, jag måste jobba 8 timmar/dag, men får bara betalt för 4 timmar.

Så länge det ska vara så, sa jag, så får ni dra mig baklänges till en praktik, det finns ingen annan människa som skulle ställa upp på att jobba gratis, 4 timmar/dag.

Killen förstod precis vad jag menade och tyvärr har alla fria val, försvunnit för min del, om inte det finns ett företag härute i Umeå med omnejd, som skulle kunna tänka sig att ha mig som praktikant, antingen på papperet som en heltidare, men jag jobbar bara 50%, eller alternativt, jag jobbar järnet i 4 timmar och dom sista 4 timmarna varje dag går jag inte på alla cylindrar eftersom jag inte heller har betalt för dom timmarna.

Vad sägs, finns det någon som har nåt bra att erbjuda mig??? Maila gärna, jag finns på adressen: [email protected]

Helst av allt hade jag velat praktisera som personlig assistent eller med något som skulle kunna härröra från just det yrket, men jag är öppen för alla förslag.

Tackar på förhand!

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-09-01 19:22)
  Ingen dum idé, men i det här fallet så tror jag att dom nekar till det i och med avståndet, sen tror jag dessutom att du skulle få spader på alla mina frågor 🙂
  Har jag rätt eller har jag rätt?
  Distanspraktik…hm, *klurar*

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Maria Skiddi (2010-09-01 19:57)
  Fast då gissar jag att dom ändå har valt sitt yrke, och därmed vetat vad dom givit sig in på. Jag har valt att bara jobba halvtid, varför ska jag då tvingas att gå ut heltid, men inte få betalt för halva den tiden? Jag begriper det då inte. Men mest troligt beror det på att alla regler och påhitt baseras på att du jobbar heltid, därmed jämnt. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.