Ja, nej, vet ej

 

Deltar du i årets älgjakt?
 
Detta var en fråga vk hade ute på deras hemsida igår, undrar just vart det tredje alternativet tagit vägen, den med texten: vet ej.
 
Om jag inte missminner mig så var det just i VK dom frågade sig varför människor kryssade i alternativet, vet ej, och jag kunde inte låta bli att kommentera och givetvis fråga, varför dom ens skriver dit det som alternativ om dom inte vill ha resultaten från det svaret.
 
Jag fick aldrig veta varför…konstigt, det finns massor med saker jag aldrig får veta, kan det vara för att mina frågor eller funderingarna inte går att svara på, eller blir dom för simpla och genanta.
 
I detta fall med älgjakten blir svaret att man inte vet, kanske lite väl knepigt. Vore ju väldigt konstigt om du satt där ute i skogen och inte visste om du skulle jaga eller ej, däremot kan det ju vara så att du faktiskt inte vet för du väntar på svar från något annat och kan inte riktigt ta ställning till det, just nu.
 
Jag ha svarat på många såna här frågor och säkert har mitt svar, många gånger varit vet ej, och det enbart på grund av att jag faktiskt inte har vetat. Det är väl sk-t enkelt att förstå, jag vet inte allt.
 
Den här frågan kan jag då svaret på, nej, jag deltar inte i själva jakten, däremot har jag en snäll pappa som brukar dela med sig av allt dom får. I år har det dessutom gått bra för dom. På tre dagar har dom skjutit 9 vuxna älgar och tre kalvar, så nog vankas det älgskavsgryta i den Lundmarks-Hälllstenska lägenheten, inom kort.
 
Ni får ha en gemytlig lördag, allihop!
 
(¯`’•.¸‹(•¿•)›.** .‹(•¿•)›¸.•’´¯)
 
 
 

 

 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Jag tror att det är som när pappa är med på älgjakt… Han skulle kunna svara ”Vet ej”… Han vet ju inte om de kommer att jaga, eller bara sitta och titta på landskapet och dricka såna där klara vätskor, som inte är vatten… Men det kanske skulle kallas ”Älg-tittning” istället…
  (Att han ens får vara med är ju en gåta. Röken från ciggen måste ju skrämma en älg på flera kilometer. Fast han kanske kan prata ihjäl en älg å andra sidan =)
  För övrigt fungerar inte omröstningen… Kom till ngåon sida där det stod fel, bla bla bla…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-09-11 10:13)
  Nä, din pappa jagar inte älg utan har nog mest varit med som bygghjälp…på dom ”lediga” timmarna emellan jakten.

  Omröstningne kopierade jag bara rakt av, då funkar det nog inte, jag vet, jag provade också att klicka på den…fråga mig inte varför 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.