2 sorters

Till frukosten idag, skulle jag ta mig en skinkskiva, döm om min förvåning då paketet innehöll 2 olika sorters storlekar på skivorna:

Fast idén kanske inte var så dum…hur ofta har man samma storlek på mackorna, men jag betvivlar ändå att detta var meningen. Sur hade jag ju blivit om det hade handlat om till exempel 4 skivor entrecóte, och dom två översta hade varit stor och fina, medans dom två undre hade varit patetiskt små och ynkliga. Vilken himla tur att det bara handlade om skinkskivor den här gången då 🙂

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Jag vet ju av erfarenhet att det är rätt svårt på såna förpackningsanläggningar att få lika stora och fina bitar i varje låda. Det blev ofta lite knas i slutet när någon lagt i för lite/för mycket i någon låda. Men när de gäller skinka så är det väl vikten som spelar roll. Är som du skrev jobbigare med entrecóte om man ska dela lika liksom…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-09-25 17:09)
    Nja, jag tror inte vikten har så stor betydelse, alla förpackningar har ojämnt viktinnehåll, jag kunde hellre ha förstått det om bitarna blev mindre och mindre men det här ser ju inte ens ut som om det kom från samma bit. Dom har nog bara slafsat dit det som blev över från något annat…typ. Men det gör ju ingenting, som sagt, det var ju tur att det inte var några köttbitar istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.