Frambringa

Från wileys ordbok:

Frambringa – Den ultimata motsatsen till rumpstek

Jojo…

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Godmorgon!
    Jag gjorde ett par grejor för Wheels på 90-talet. 1991 ett stort kåseri om norrländska förhållanden för motorentusiaster, 1993 en artikel om en Cadillac -47 cab i Skellefteå. Som jag fick väldigt bra betalt för tyckte jag. Hade även ett helt uppslag från Power Meet i VF 1993, tror jag det var, om vi ska prata motorartiklar. En annan udda merit är att jag blev erbjuden att ersätta legenden Lars Åke Kranz som speaker på Regretman River Cruisers utställning i Åsele 2002, men jag var tyvärr i Skottland just då…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-10-01 10:36)
    Det var inte illa, då skulle det inte förvåna mig om Åke läst nåt av allt du skrivit och för all del, då har han garanterat någon av alla dom tidningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.