Packade (inte onyktra) o klar

 

Det blev en blöt promenad igår, jag tror att jag och Kerstin var dom enda som var ute och gick. Jag skulle åka på Expo och se om jag hittade nya gardiner till Niccos rum och Kerstin hakade på. Som ni vet så tvättade jag ju fönstret i Niccos rum igår, och givetvis, helt självklart, tveklöst, så ropade Nicco på mig då hon skulle gå i säng. Hennes persienner gick inte att rubba. Dom är alltså i öppet läge hur mycket jag än försöker vrida på dom så det var bara att slänga gardinerna över stången så hon fick lite mörkläggning.
 
Nu är vi snudd på packade och klara…ja, inte Åke och nicco för dom ligger och sover än. Men vi bar ner en del till bussen igår kväll och så mycket ska inte med ner till Järlåsa, så jag tänkte att dom skulle få sova någon halvtimme längre än jag.
 
Vi blir många därnere. Mina föräldrar ska ner, lillasyster med hennes sambo, storebror med fru och sedan kommer lillebror upp från Stockholm, samt alla andra vänner och släktingar i närheten av Järlåsa. 50 personer är det som ska bjudas på dop och efter det smörgåstårta, imorgon, det räcker nog till.
 
Nä, nu ska jag få upp mina kära från sängarna, Nicco kan ju, som ni hört förut, vara svår att få i vaket tillstånd, hur nu det ska gå då jag börjar jobba på måndag??? Det lutar åt att hyra in ett hårdrocksband som kan spela en trudelutt så där vid kvart i sju morgonen, eller så får hon helt sonika ta någon av våra väckarklockor…jaja, det löser vi.
 
Ni får ha en trevlig helg allihop, det tänker vi ha.
 
 
 
 
 
 
Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten