Igår, idag, imorgon

 

Idag ska Åke tillbaka på jobbet, fingret ser väl hyggligt ut och det är bara att prova sig fram. Men man vet ju hur det är om man gjort illa sitt finger på något, så visst stackarn är det, just det fingret som hela tiden är utsatt för både det ena och det andra. Har man sparkat in tån i tröskeln så det gjort så där lagom ont, så nog sparkar du in den tån i andra saker, bara stunden efter…åtminstone brukar jag lyckas med det. Åke gjorde därför också en Maria igår, då han höll sitt skadade finger i vägen då han skulle stänga balkongdörren. Sånt som händer!
 
Vi åkte på strömpilen igår, sedan släppte vi av Theresé och Sally hos en klasskompis till Theresé och jag, Nicco och Elin åkte vidare till barnens hus där dom skulle titta efter nåt roliga Halloween saker. Dom var nämligen bjudna på fest igår kväll, men tyvärr, den resan blev inställd då Elin inte mådde riktigt hundra, så det blev en kväll i soffan, framför tv:n istället.
 
Idag ska jag hämta upp Theresé och Sally på Mariehem, efter jobbet, dom ska hälsa på gammel mormor, och ikväll åker vi väl upp på lasarettet där svärfar ligger. Dessutom är det bastukväll ikväll, men den skippar jag, eventuellt, om tid finns, så kan jag gå ner och tvär visa upp Rally Sally för dom som är därnere, vi får se.
 
Imorgon har Nailheads sin första café kväll efter sommaruppehållet och Theresé hördes vara sugen på att knalla över dit. 19-21 håller dom öppet, för er som vill veta. Sedan var det några här som var sugna på thai mat så jag ska ta det med stämman idag, om vi kanske går dit och käkar middag imorgon och går ner på klubben efter det, vi får se vad som bestäms.
 
Nu har Åke tagit sig upp också, snart dags för frukost innan avfärd till jobbet. Ni får ha en bra dag!
 
 
Maria Lundmark Hällsten