Snabb som sjutton

 

Eloise…snabbare än självaste Lucky Luke, tog tillfället i akt i förrgår, då Theresé skulle göra Sally klar för Thai besöket:
 
Och inte ser hon ut att begripa att hon gjort något galet!
 
Idag börjar jag en halvtimme tidigare, vi ska ut på en liten roadtrip, och sedan ska vi ha ett litet personalmöte angående schemat, vi är tydligen två stycken som blivit lovade samma tjänst, hm. Men eventuellt skulle det kunna lösas i alla fall, så vi får se hur det går.
 
Just nu ser jag då en skymt av helgen som är i antågande och det känns som om jag kommer att sova gott då fredagskvällen infaller, men jag vet, man ska aldrig säga något, då kanske man har kommit in i andra andningen.
 
Det blir en kortare blogg nu på morgonen, jag ska nämligen hinna få lite frukost innan jag beger mig av, men kan hända att jag får en stund över, sedan, och kan skriva några rader. Ha en fin torsdag, allihop!
Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.