Hjälper en albyl???

 

Nu blir det lite överkurs här…det var inget trevligt väder igår, det snöade ju heeela dagen och kvällen, och det såg ni inte, eller hur? Undrar varför det alltid ska komma en sån hög med snö, med en gång, vad härligt det vore om det bara blev en cm/dag, då hann man vänja sig med vad som komma skall.
 
Att behöva sopa fram bilen tre gånger på en och samma dag är inte speciellt kul och jag var dessutom tvungen att ta sats då jag kom hem, för att komma mig in på min ruta. Jag var alldeles för trött för att idas kliva ut och skotta…igen. Jag fattar inte heller varför han som kör traktorn har såna problem med att ta bort snön just vid vår p-plats, det ska alltid lämnas en hög som ska ligga precis i vägen. Nå, hem kom jag i alla fall och tur att det snart är april igen…ehhh, skrev hon lite förhoppningsfullt sådär.
 
Åke fick sig en farsdags present av Theresé, då dom var hemma, denna fina väska som hon tänkt att han skulle ha på jobbet:
 
Nu är det jag som lagt beslag på den, tycker den är lite rolig sådär. Så fort det dyker upp en liten motgång så tänker jag på väskan och hade man bara haft en albyl, så hade det hjälpt. Snön hade försvunnit, disken hade varit borta, allt damm hade försvunnit i ett nafs, tvättkorgen hade tömts, och vilka vackra tankar. Undrar om man hade kunnat stämma albyl tillverkarna om man nu inte höll med om att en albyl hjälpte?
 
Näpp, nu ska jag surfa vidare, Nicco är mot all förmodan redan uppe och har duschat, otroligt och katterna ska snart få sin frukost, liksom vi. Ha en fin torsdag!
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2010-11-11 13:38)
    Det är dessutom samma stuk på den väskan som på dom här röda adidas väskorna och dom gröna eller blå, Puma väskorna. Undrar vem som tog efter vem, albyl väskan ser ju gammal ut men det behöver den ju inte vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.