Otippad dag

 

Nähä, jag blev inte ledig idag och på torsdag, en annan assistent har fått magsjuka så hon ringde igår och sa att hon skulle bli hemma, resten av veckan. Nu har Nicco tid hos tandregleraren och han/hon är tydligen bara där vid några få tillfällen så jag ville inte missa denna tid, därför börjar jag senare idag.
 
Jag och chefen var in på apoteket igår, apotekspersonalen tyckte att jag hade en häftig väska på mig, Albyl hjälper, läste hon och sa att den var tuff. Nu råkade vi stå vid hyllan för huvudvärkstabletter så jag sa att det var precis dom vi sökte, men jag tror inte att Albyl, finns att köpa längre, rätta mig om jag har fel.
 
Däremot har jag nu hittat (uppe på vår fläkt i köket) ett komplement till väskan, nämligen denna sak:
 
Som jag genast fyllde med mina beroendeframkallande läkerol:
 
Theresé ringde igår kväll och sa att jag inom någon dag skulle få ett paket att hämta ut på Sigge Boy, det skulle vara en kombinerad julklapp, namnsdagspresent och födelsedagspresent (notera att jag fyller år och har namnsdag nästa år) och jag skulle dels få öppna den då den kommer, för jag måste ju se att den är hel, sedan skulle hon göra mig nyfiken och sa att den är relativt stor…och att jag bloggat om detta.
 
Hm…aha sa jag, det är en STOOOOR puckoflaska 🙂 Nej, det var det inte. Nähä, jamen då vet jag, en höbal som ser ut som en marschmallows, den är stor och tung? Nä, inte var det det heller, det är bara till att vänta tills den dyker upp.
 
Så här ser en del av grejen som brann upp i spisen ut:
 
Tycker att det är lite vådligt, att saker i spisen kan ta eld, det sitter ju också isolering i spisen, om man tar bort baksidan, så ser man den. Och den är inte helt fräsch och vit, som den säkert var från början, nä, man ser spår av bränt, lite överallt. Nå, idag ska Åke lämna några siffror åt han i Vindeln som skulle ta fram en ersättning, så dröjer det bara någon dag till innan den ska funka igen. Pannkakan som stod på matsedeln för idag, får bli raggmunkar istället. Allting går ju.
 
Nu ska jag fixa frukost, ha det gott!
Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Theresé Hällsten

    Det finns fortfarande Albyl på apoteken. Eller ja, Albyl Minor. (Tror att det är barn albyl)
    Julklappen får du fortsätta klura på. Du borde kunna lista ut ungefär vad det är, men ibland kanske slutledningsförmågan inte är som den var =P (När du öppnar det kommer det komma ett ”Aha!”. Ska nog prata med Niccolina om att fota dig när du öppnar det *humm*)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.