Kommande statsminister

Glömde ju tala om hur bra det gick på utvecklingssamtalet igår. Nicco är en kommande statsminister…om man får tro på fröken. Hon har många kloka tankar och ideér, undrar vem hon släktar på???

Och nu kan jag nästan, men bara nästan, gissa att Therese kommer att lägga en smått ironisk kommentar :-)…eller?

Innan vi blev inkallade i klassrummet så sa Nicco att hon behövde gå på toan, och här försvann hon in:

Jag tog ett kort och sa att jag skulle lägga ut det på bloggen, och det jag säger, gör jag också, sorry Nicco!

Nå, allt var då bara bra med Nicco och det dom håller på med i skolan. Den enda dåliga saken, och det tycker jag är snudd på katastrof, är att hon i snart 2 års tid, har ätit veg mat i skolan och under, åtminstone hela denna terminen så ska hon ha mjölkfritt också, men det har verkligen inte fungerat. Den ena skyller på den andre och nu håller Niccolina på var less att ständigt ha ont i magen. Är det inte för matens skull så är det för att hon är vrålhungrig då hon har blivit utan mat.

Nu skulle fröken ta itu med detta och blir det inte bättre så kommer jag att kontakta måltidsservice, som tydligen är dom som ska ordna detta i första ledet.

Nu ska jag dra runt ett varv med dammsugaren, duscha och tvätta håret,  så man är redo för fredagskvällen. Ha det!

ps. nicco vill absolut att jag ska skriva att det finns en vampyr, på hedlundaskolan, Karin är tydligen på jakt efter den, då vet ni ds.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Hon brås ju så klart på mig fattar ni väl…?! Vi är ju faktiskt syskon… Annars kom jag inte på någon ”smått ironisk kommentar”… *funderar lite till* Måste vara brevbärar’n…!

    Har du hämtat paketet än då?! =P

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-11-19 21:08)
    Ja, den var bra Theresé, hon släktar givetvis på dig…men vem släktar du på? Jag tror inte på brevbäraren, eller jag tror på honom lika mycket som på tomten 🙂
    Men visst, klokhet eller annat kan ju hoppa över en generation också, eller så kanske eran far har bidragit, han också. Det blev en bra mix i alla fall, någonstans på vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten