Mycket konstigt

Fattar inte att det så fort det kommer snö på backen så vet inte folk hur dom ska parkera. Det bidde inget strömpilen utan jag åkte på Coop istället och som det framgår av kortet jag tog, så ser det onekligen ut som om jag är den enda som ställt mig som en biltjuv, men tyvärr, jag är den enda i hela ledet som parkerat rätt.

Stolpen jag har bakom bilen, vet jag, är slutet på en p-ruta, bilen jag parkerade bredvid syns inte på denna bilden men han/hon har fronten på sin bil, i bakkant på min bakdörr.

Visst, har man aldrig parkerat på Coop förut, så kan jag förstå, samt att det är väldigt lätt att om den första bilen parkerar åt skogen då följer alla andra efter, så är det väl bara. Ville bara göra en liten påpekan…så här på tisdag eftermiddagen, tjaba!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.