Fotfäste

Det är små gummikuddar man kan sätta under fotsulorna för snabba och riviga starter, moahahah!!! Eller som alternativ, ett par sockeplast.

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag hittade ett par sockiplast i vuxenstorlek på Myrorna en gång. De är utan skaft i frotté och jag tänkte att de blir bra nu när jag inte kan ha något årsittande på ena benet. Jag höll på att stupa på näsan för de sög fast i golvet och jag är van att använda hastekniken när jag strosar omkring hemma. De har fotfäste minsann.:=)

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2010-11-29 17:31)
    Usch då, det var ju obra, kunde ha gått (notera gått, haha) illa. Vi hittade också sockiplast i storlek 43, på ett överskottsbolag för en massa år sedan, dom köpte vi och gav till Åkes kompis som då fyllde 40. Fast jag tror aldrig att han satte på sig dom 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.