Lite rassel och lite pling

 

Det blev en lite lättare dag igår, då jag fick ha en som arbetstränade hos chefen. Vi gjorde en smörgåstårta som absolut blev jättefin, och nu skulle ni ha fått se en bild på det färdiga underverket…om bluetoothen hade funkat, men den vill tydligen inte vara med idag. Och när det gäller vår dator så är det så att om man inte ser den lilla ikonen nere i verktygsfältet, så kommer man heller inte åt bilderna som finns där, alla andra mappar som leder dit, visar bara på tomt innehåll. Nämen vad förvånad jag blir :-O skrev hon, lite lätt ironiskt.
 
Uppdaterad klockan 08:48, nu funkar bluetooth och här kommer bilden:
 
Jag och Nicco åkte upp på Kvantum för att handla lite, efter middagen. Nicco noterade ett gnisslande, skramlande ljud, från bilen, och undrade vad det var för något. Nu har det bara låtit så i några månader, men det var väl längesedan hon åkte med, och nu hade jag inte heller på någon musik.
 
Nja, svarade jag, jag tror att ljudet kommer från ena framdäcket. När vi sedan kommer ut från affären är det en pappa som säger med skarp röst till sitt barn, att man inte springer på parkeringen, det kör ju bilar där. Och med den kommentaren så får jag följande lilla låt på hjärnan:
Små cyklar som far omkring, dom hörs nästan ingenting, lite rassel och lite pling, rassel rassel rassel rassel rassel rassel….och pling. MEN BILAR DOM LÅTER SÅ ÖRONEN GRÅTER…
 
Ha, det lät som våran bil det. Sjunger början på låten och Nicco säger med en gång att det var exakt den låten hon tänkte på då hon hade frågat vad som lät i vår bil. Där ser man att man ibland har ett sjätte sinne.
 
Jag och Åke kan ofta prata i munnen på varandra eller så säger man, haha, jag vet vad du tänker säga nu, sen säger man det och får rätt. Nu blir man inte lika snopen som förut, att vi vet vad den andre tänker, man håller på vara van. Men det blir väl så då man känner en annan människa så pass väl.
 
Nu är det läge för lite frukost, sen får vi se om det blir att åka ut en sväng idag, jag har inte bestämt mig än vad jag ska hitta på. Ha det gott!
Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten