I säg då ba he

Idag hade vi besök av kvartersvärden, där min chef bor. Hon har haft diverse fel på lägenheten och det har påtalats då hon flyttade in för snart elva månader sedan, men inget har hänt.

Jag har haft kontakt med värden via mejl och då han undrade vad som var fel med fläkten så var jag tvungen att gå och kolla, jag hade nämligen inte frågat om själv felet utan visste bara att det var fel. Nå…fläkten var tom…HALLÅÅÅÅ!!! Inget innehåll i den alltså, mja, det var ett lite större fel, tycker jag, men det är nu åtgärdat.

Sen ville chefen att han skulle titta på ett uttag som sitter i hallen och som är strömlöst, vi gick ut dit och gjorde en liten snabb felsökning, det var tydligen den förre hyresgästen som satt dit uttaget, från den gick en sladd uppför väggen, ovanför dörren, ut över taket, ned vid den andra dörren för att sluta mitt i luften och med ett kontakt fastsatt på sladden, ehhh…ok?

Jag undrar hur såna saker har kunnat bli godkända vid slutbesiktning som alltid görs innan någon annan flyttar in, kan dessa missar bero på att besiktning görs fullt möblerad, ja, mycket troligt och otroligt dumt i mina ögon. Hur ska då diverse fel hittas om det står en massa saker i vägen. Ja jag säger då bara det.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2010-12-13 19:10)
    Näpp, har du hört så knäppt? Lägenheten var fullt möblerad, detta står ikryssat på besiktningspapperet, men hon hyr den givtevis omöblerad. Vansinningt, så det skriker om det!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.