Inte bara vi är knäpp

 

Så här har den här blomknoppen på vår julkaktus, sett ut sedan i somras, rosa, hård och fast.
Stod och skulle ge den lite näringstillskott…i form av vatten, för några dagar sedan och upptäckte att den blommade på andra sidan, i rött. Det är inte bara vi som är lite knäpp och konstig ibland, utan även våra blommor 🙂
 
När Nicco och Saga hade sitt Harry Potter maraton, så hade dom passat på att fixa i Niccos rum, såg ju ut som ett smärre bombnedslag, men dom tyckte nog att det var mysigt att ligga därunder filten:
 
Igår då jag kom ut på jobbet så hade jag givetvis glömt saxen hemma, den som jag skulle ansa björken med, men idag är den packad i väskan och kommer att få göra sitt jobb. Även spaden ligger kvar, det var mer snö än jag trott, så jag får allt ta lite åt gången om jag inte ska dräpa mig själv.
 
Nu håller det på dra ihop sig till Nyårsafton, Theresé, Anders och Sally kommer åkandes/körandes från Järlåsa, imorgon och blir väl kvar till söndag eller måndag. Theresé ringde igår och undrade om vi fått någon uppgift ännu, på nyår, vi brukar få göra förrätt, efterrätt eller fördrink, lite mixat sådär, men än har det inte dimpt ner något önskemål, får nog sms:a till Lena idag och höra om dom har några planer. Det blir väl på Lundalogén vi ska vara, då Brälla sa att dom inte fått någon avbokning än.
 
Nä, nu har jag surfat och skrivit klart, frukost och iväg. Ska prova mig ner på strömpilen efter jobbet idag men känner mig lite misstänksam på att det kommer att krylla av folk där, kan det bero på att nyår är i antågande eller för att dom har mellandagsrea? Jaja, vi får se! Ha det gott!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-12-29 08:24)
  Fast jag tror att, i alla fall då man pratar om våra blommor, så är själva blomningen ett sista rop på hjälp 🙂 Och den här har ju signalerat sedan i somras. Den där rosa knopppen vete tusan vad det ska föreställa för något. Nopp, jag har inte heller gröna fingrar.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-12-29 10:51)
  Det är ju jätte farligt att gå in i en blomsterhandel, man kan ju bli lurad att köpa en sån fin, blommande sak, sen, efter en vecka ser dén ut som sju svåra år, och kan inte jämföras med hur den såg ut då den stod så vackert på affären…why???

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2010-12-29 19:17)
  Japp, den kommer från blomman, men vid det här laget måste den ha blivit balsamerad på något sätt, inget mer händer ju med den. Knäpp…ja. Och inte visste jag att kaktusen kunde ha två färger?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.