Kunde ha slutat illa

 

Jag och ”nybossen” åkte ner på stan i onsdags. När vi satt på bussen så kom det en tjej springandes, hon var ute i sista sekund men gjorde en slutspurt så hon hann komma med.
 
Då berättade ”nychefen” om en gång för längesedan, då hon skulle prova sig på en spurt till bussen med snöunderlag ute och halkiga skor. Hon hann fram till bussen men hur än hon försökte bromsa upp farten så fortsatte hon i samma hastighet med den följden att hon gled under bussen, precis där man ska stiga in, fastnade med bröstkorgen uppe vid trappsteget och pälsen hon hade på sig flög upp, jojo…det kunde ju ha slutat med en ändelse av förskräckelse men i detta fallet så slutade det med ett gapskratt inte bara från chefen utan även av alla andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.