Fyrtioåtta elva

 

Nicco brukar ofta säga, om det är någon som gör saker hela tiden, att dom gör det, tjugofyra sju. Ska man nu hårdra det så betyder det egentligen att man gör det från tolvslaget på natten, till klockan sju på morgonen och då är det ju inte ett helt dygn. Nå, igår var jag smått förvirrad (ja jag vet, det händer ibland). Och vi skulle in på Boom och kolla på presenter, på väg från bilen skulle jag dra till med just det där uttalandet, men jag fick inte en siffra rätt. Ja sa jag, han gör ju det fyrtioåtta elva. Och detta resulterade givetvis i en hel del trakasserier från både Niccolina och Theresé, som undrade om jag hade druckit för mycket kvällen innan.
 
Skulle man nästan kunna tro, då vi dessutom upptäckte en jätte konstig sak i huset, i förrgår. Vi åkte nämligen dit innan begravningen, jag skulle hämta ett par byxor som jag hade burit över tidigare. Dom kläderna låg i en påse med andra kläder, instoppad i en garderob.
 
Nu vet jag, att jag städat ut alla fyra garderoberna i det som kommer att bli vårat sovrum, jag har till och med skrytigt över att dom var tömda…hela rasket. Jag öppnade garderobsdörren och hela garderoben var full med handdukar, dukar, någon trä ask med garner etc. Men vad??? Och min klädpåse låg i hörnet på rummet. Fråga mig inte vad detta betyder, jag tänker inte ens sitta och luska om det, utan bara fortsätta med mitt liv och strunta högaktningsfullt i vad som försiggåtts i huset, så de så 🙂
Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Vet du, ibland händer det saker som man inte ska fundera på. När jag stod och arrangerade blommor för att fota dem i det bästa ljuset så slogs TVn på. Ingen var i närheten a den, men ända var den igång (och det var inte ens något bra program 🙂 ).

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-02-13 17:54)
    Haha, jaja, eller så är jag helt snurrig i skallen och har missat den garderoben, alla gånger jag öppnat upp dörrarna för att beskåda mitt gedigna arbete jag har lagt ner på att tömma dom. Det är fyra garderober i en rad, så jag kan för mitt liv inte begripa hur jag skulle ha missat den, men men, eller så har vi någon lustigkurre i farten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.