Garderobs eländet

 

Det har stått en garderob i det som nu kommer att bli vårat tv rum, den är borttagen och Åke skulle ha ned den i källaren. Det var en av sakerna vi bökade med igår kväll.
 
Trappen ned är inte rak och fin utan ganska så snirklig och smal, så först och främst var vi tvungna att ta ut den genom ytterdörren, gå runt knuten och in genom dörren källardörren, uppför den lilla trappen för att sedan bryta och bända för att få ner den igen, två trappor.
 
Sen tog det tvärstopp, den var för hög för att gå ner den sista biten utan den satt fast i trappen som går upp till övervåningen. Kan man inte såga av den där yttersta biten, längst upp på garderoben, frågade jag Åke. Och han gick efter elsågen, startade upp åbäket och sågade av hela överskåpen, själv satt han fastklämd mellan väggen och garderoben i sitt utövande och det skulle egentligen ha varit förevigat med ett kort. Nåja, som han sa, han gjorde allt för att inte bära upp garderoben igen, och det slapp vi ju 🙂 Men jag kan inte låta bli att undra, vad Martin Timell hade sagt, om tilltaget.
 
Jag skulle sedan berätta allt detta för Nicco och det första och enda hon sa var. -Varför skulle ni ta ned den i källaren??? Mja, det kan man ju fråga sig, då vi dessutom har minst 8 garderober, en större klädkammare och två mindre. Behöver vi verkligen fler saker att förvara grejer i, det är den stora frågan.
Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.