Tema string

 

Snart har det gått ett år sedan, Åke kvaddade Camaron, jaja, kvaddade och kvaddade, bilen misshandlades lite lätt. Men vi har fortfarande inte hört ett ljud därifrån, konstigt. Inga böter, ingen faktura som dykt upp…tänk vad kul om det har ramlat mellan stolarna någonstans 🙂 men tillåt mig tvivla. Lika säkert som ett brev på posten, kommer detta att dimpa ner då man minst anar det, och då man som mest, behöver dom pengar man har.
 
Janne tyckte att dom kunde införa ett litet rabattsystem, även här. Ni vet, gör tre förseelser, betala för två, typ. Så då har ju Åke en innestående som det ser ut just nu, med tanke på hans lilla fortkörning med lastbilen. Men det är nog ett önsketänkande, det med.
 
Vi hade en hel dag i huset igår och kom hem strax efter åtta. Jag ser bara stringhyllor och glas framför ögonen då jag blundar, kanske inte så konstigt då det finns några stycken av dom. Åke hade hittat en mindre stringhylla, alltså själva sidorna, det svarta järnet, var en 30cm kortare än på en ”normal” hylla, den fick komma sig upp inne på vår toalett, där passade den som en smäck.
 
Sedan ska vi ha varsin stringhylla på sidorna av sängarna, en stringhylla i tv rummet och en ska sitta därupppe, i hallen, tillsammans med telefon bänken, som även den påminner om temat string. Vi har också en gammal skåp, med grammofon spelare och radio inuti, den ska rensas och sedan ska det få bli vår dataskåp istället. Så det enda man behöver se är skärmen som ska stå ovanpå, det kommer att bli hur bra som helst.
 
Nu ska jag iväg och jobba om 40 minuter, efter arbetspasset ska jag in på Ohlssons och se om jag kan hitta nåt lämpligt tyg till gardinerna som ska sitta i köket, och till hallen ska det även upp en stump. Önskar er en fin måndag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.