Vilken känsla

 

Tänkte på det jag skrev om igår, det där att jag hade svårt att läsa och begripa. När jag gick i skolan så hade jag nog ganska mycket tumme, med någon däruppe, jag klarade mig många gånger, på ren tur. Kommer speciellt ihåg ett prov vi skulle ha…i geografi, ja, ni kan ju tänka er en som har absolut noll i lokalsinne och som sedan ska sitta enskilt med läraren och peka ut städer och länder i världen.
 
Varje fråga jag fick och varje svar jag skulle ge, liknade en ren cirkus. Jag pekade med hela handen och gjorde STOOORA,  svepande rörelse över halva kartboken, och se, jag fick godkänt och mycket beröm av läraren, att jag hade varit så duktig, ha, jag visste inte svaret på en enda fråga men jag klarade mig.
 
Nu har jag inte haft så mycket nytta av att kunna geografin heller, så det gjorde inte speciellt mycket, inte heller har jag haft något för at man skulle lära sig allt om kungafamiljer etc, men hade jag haft nytta eller om jag visste med mig att jag en dag skulle ha haft det, så hade det förmodligen berott på att man hade ett intresse av det och då hade det kanske hellre gått in i huvudet och stannat där.
 
Nu kan jag ju inte ens läsa en bok och veta vart jag är, låg i förrgår och läste, efter två sidor muttrade jag om att något inte stämde och det gjorde det, mycket riktigt inte, jag var på sidan 33 och läste, men hade i själva verket kommit till sidan 104. Inte konstigt att saker och ting inte stämmer 🙂
 
Här ekar det nu tomt i tv rummet, Åke fixade bort bokhyllan igår, så igår kväll, efter mina tio timmars arbete så tog vi helg, jag var aldrig över till huset. Men vi ska säkert dit ikväll efter middagen. Jag jobbar bara fem timmar idag, det är ju skönt.
 
Här kommer utmaningen nummero 17, känslor, hm, då får det bli en bild på Sally, när hon döptes och prästen lyfte upp henne mot taket, det tyckte hon var en härlig känsla, ser det i alla fall ut som:
 
Och sedan bilden jag knäppte då stunt kvinnan på High Chaparral skulle falla från tornet, undrar just vad hon tänkte i precis detta ögonblick, vad hade hon för känslor…i magtrakten:
 
Nå, nu ska jag hasa mig vidare, önskar er alla en fin och lugn söndag!
 
Observera, detta skrev jag för över en timme sedan, men då nätet inte ville funka så…

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-03-27 22:42)
    Det står en kille därnere och lutar sig mot en liten mur, därbakom landade hon, på en hög med mjuka saker, men det såg verkligen inte skönt ut och det måste bara ha tagit ont i magen vid landningen, usch. Sally ser för härlig ut, man kan inte annat än le då man ser henne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.