Det tar sin lilla tid

Oj vad många gånger jag har frågat mig själv, varför och hur, man kan ha så mycket porslin och glas, i ett och samma hus. Vart jag än är och rycker och tar fram för att torka  eller städa upp, så poppar det upp en ny vas, fat, glasskål eller nåt annat, puh!

Jag sa till Åke att inte är det underligt om golvet på övervåningen känns att bågna, det gör det i så fall utav tyngden från allt porslin.

Åkes farmor och farfar, bodde en gång i tiden däruppe, så vad vi har tagit hand om och gått igenom är saker från minst, två familjer och nu, även vår egen, inte konstigt att det tar lite tid, eller hur?

Idag har jag gjort adressändring och igår ringde jag telia för att få flytta telefonen, det kommer att ta några dagar, men sen ska vi kunna använda den fasta telefonen. Nu återstår internet och att få ordning på dom krypterade kanalerna, vilket måste vara en inställnig på tv:n, eftersom alla kanaler funkar på övervåningen, med en gammal "tjock" tv, eller vad tror du Jan A, du som kan lite av allt möjligt?

Jag slutar om två timmar och då ska jag först in på ÖoB och köpa färg så Nicco kan måla hennes tv bänk, sen åker jag hem och plockar ihop någon påse eller två, att ta med hem till huset. Ha en fortsatt (förhoppningsvis) bra dag!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten