STOR *suck*

 

Invigde vår nya dusch i måndags, trött och sliten efter dagens vedermödor så kändes det aningens uppiggande, trots den sena timmen. Efter allt bök och stök med intvålning och avsköljning, torkning och finlir så skulle jag avsluta med att smörja in en gott, luktande lotion. Jag började med benen och fortsatte uppåt men tyckte ett det blev mer och mer konstigt, den försvann som aldrig, och efter en liten stund ändrades färgen så det blev alldeles vitt och smetigt.
 
Jag öppnade munnen för att säga någonting fult och frågande, då jag noterade att det inte stod lotion på flaskan…utan dusch kräm. *stor suck*, inte nog med att man längtade förtvivlat efter att få krypa ner i sängen, nu var man tvungen att ställa in sig i duschen…igen. Typiskt Maria, skulle jag vilja påstå.
 
Nu är i alla fall katterna installerade på den nya adressen. Vi köpte ett nytt, stabilt klösträd till dom igår, så dom ska ha lite mer att klösa och klättra i. Men det tar nog sin lilla tid innan dom vant sig vid sitt nya boende, och än har jag inte tänkt släppa upp dom till oss, vi får gå ner till dom istället. Men så fort vi är klar med allt så ska dom sakta men säkert, introduceras i vårat nya hus, med vissa förbehåll.
 
Nä, nu ska jag bära ner lite påsar till bilen, och sedan dra till strömpilen för att handla lite, tillbaka till huset och fixa lunch och sedan får jag ta lite mer tid häruppe i lägenheten, och packa ner mer saker. Brälla ska hjälpa Åke ikväll och köra några skrotlass till återvinningen.
 
Ni får ha en bra torsdag!
Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-04-07 12:36)
    Visst är det lite synd om dom, men i alla fall bättre att dom är i samma hus som oss, än här i lägenheten, helt ensamma. Det är ju inte heller för all evighet, om några dagar ska vi släppa upp dom och då få dom vara i kök, hall, trapphus…när inte vi är hemma, och sedan blir det i övriga huset under kontrollade former, det behövs 🙂 Källaren ska dom få ha kvar att rumstrera i, så kanske vi slipper sönderklösta tapeter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten