Kokosnötter eller kockorötter

Vid avlösningen, här på jobbet, så sa tjejen som jag bytte av, till sin hund – Nu Disa, ska vi gå och köpa tändvätska. Aha sa jag, så nu ska ni ut och bränna lite, så man får läsa imorgon om några småbränder här och var.

Njae, så illa var det nu inte, dom skulle ge sig på att grilla ikväll…med miljövänliga grillbriketter, inköpt på ÖoB, för någon dag sedan. Väl hemma hade hon och hennes sambo, läst på påsen för att få se vad dom nu var gjorda av, kokosnötter. Aha, tänkte dom, det var ju väldigt miljövänligt, med tanke på vart kokosnötterna härstammar ifrån, sa hon lite lätt *ironiskt*, och visst kan man ju fundera över det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.